Bērnu sporta svētki "KARLSONS" 2024
Interesanti cik gan daudzi Salaspilieši zina, ka Bērnu sporta svētki  Salaspilī norisināsies jau 50. reizi?!

Vasaras izskaņā 31. augustā, Salaspils sporta nama stadionā, pilnā ar smiekliem, svētku noskaņu un sportisku garu, Salaspils sporta nams sadarbojoties ar Salaspils sporta skolu un Salaspils sporta biedrībām gaida ikvienu sportiski nosvinēt "KARLSONA" jubileju!
Bērnu sporta svētki “Karlsons” ir izcils veids, kā iepazīstināt bērnus ar sportu, veicināt bērnu veselību, attīstīt sportiskās prasmes un patiku, vienlaikus piedāvājot aizraujošu piedzīvojumu un lieliski pavadītu laiku visiem iesaistītajiem. Šis pasākums palīdzēs ik katram bērnam justies kā sava veida “Karlsoniem” - atjautīgiem, mērķtiecīgiem, pārliecinātiem savās spējās, un vienlaicīgi radīs nemitīgu prieku un ģimenes atbalstu.

Pasākuma gaitā bērni izmēģinās savas prasmes dažādos sporta veidos, kuros noteikti savu dalību var ņemt arī jaunajam mācību gadam sākoties. Futbols, florbols, basketbols, karatē un vēl daudzi citi Salaspilī pieejamie sporta veidi.

Par godu jubilejas sporta svētkiem Salaspils sporta nams būs sarūpējis arī citas interesantas svētku aktivitātes, neizpaliks arī visiem iemīļotā Ģimeņu foto orientēšanās distance un noslēgumā visi svētku dalībnieki tiks aicināti uz putu ballīti. Putu būs daudz, tāpēc neaizmirsti paņemt līdzi maiņas apģērbu.

 9:30 Reģistrācija
10:30 Svētku atklāšana
11:30 Svētku norise
17:00 PUTU BALLĪTE
17:30 Foto orientēšanās distances apbalvošana 

Salaspils IR lielisks piemērs tam, kā maza pilsēta var organizēt lieliskus pasākumus un veicināt aktīvu dzīvesveidu bērniem. Tiekamies “Karlsons 2024” un šie bērnu sporta svētki, noteikti paliks atmiņā, kā lielisks vasaras nobeigums!

Dalība pasākuma ir bezmaksas!

Nolikums pieejams šeit